Aktuális

Kisfiúkat molesztálhattak a bicskei gyermekotthonban

A bicskei gyermekotthon igazgatója éveken át szexuális viszonyt folytatott a gyermekotthon lakóival, nemcsak az intézményben, hanem a lakásán is – állítja az otthon egy volt lakója, aki feljelentést is tett szexuális zaklatás miatt.

A bicskei gyermekotthonban évtizedekig zajló gyermekmolesztálás áldozatai nyilatkoztak az RTL Klub Házon kívül című műsorának. Pop Mert Julián 13 éves volt, amikor az iskola egyik dolgozója molesztálni kezdte. A most 22 éves fiú akkor nem mert szólni senkinek sem, magát hibáztatta a történtekért. Egy másik fiút, Illés Leventét nyolc hosszú évig szexuálisan zaklatott a “János bácsiként” említett férfi, akiről az otthon lakói körében nyílt titok volt, hogy a fiatal fiúk a gyengéi.

Az illető cselekedeteivel kapcsolatban egy hónapja folytat nyomozást a rendőrség. A cselekményekkel kapcsolatba hozott “János bácsi” amúgy Bicske díszpolgára, huszonhat éve vezeti az intézményt.

További hírek gyermekmolesztálókról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top