Aktuális

Kutyaszemmel zsűrizik a szállodákat

Új kategóriával bővült az idei "Az Év Kutyabarát Helye" pályázat, ahol az ebekkel jól bánó helyeken túl keresik azt az innovációt, ami a legtöbbet tette idén a kutyásokért és kutyáikért.

Aki kutyát tart, az szeretné a legtöbb időt eltölteni négylábú kedvencével. Ehhez ma már egyre több intézmény, munkahely, szálloda biztosít lehetőséget, az ilyen szolgáltatóknak ad lehetőséget a megmérettetésre minden évben “Az Év Kutyabarát Helye” pályázattal a kutyabarát.hu közösségi oldal. Idén a versenyt egy új kategóriával bővítették, keresik azt az egy évnél nem régebbi kutyabarát szolgáltatást, ami elég hasznos, vagy akár nélkülözhetetlen a kutyatartók és kutyáik mindennapjaiban.

“Minden olyan fejlesztés tulajdonosait várjuk, akiknek célja a felelős állattartás képviselete mellett az, hogy egy új ötlettel segítse a kutyások és kutyák hétköznapi boldogulását – legyen az applikáció, szolgáltatás, termék, vagy akár egy kampány” – mondja Sziládi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu egyik alapítója.

Magyarországon évek óta megfigyelhető az az előrelépés, hogy a szálloda-, étterem- és cégtulajdonosok felismerték: sok ember szívét csakis kutyájukon keresztül tudják meghódítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top