Aktuális

Nem sikerült azonosítani a Teréz körúti robbantót

Egyelőre nem tudták azonosítani a Teréz körúti robbantót, aki idősebb is lehet az eddig feltételezettnél. Jelenleg az elkövetőhöz köthető mobil-cellainformációkat is ellenőrzik.
 

Senki nem ismerte fel eddig a Teréz körúti robbantót, írja hivatalos forrásra hivatkozva a Magyar Idők. A megkérdezett szakember a másodjára közzétett videó alapján úgy véli, hogy az elkövető középkorú, 40-50 éves, vékonyabb, edzett férfi lehet, aki a hétköznapi életében nem öltözik úgy, ahogy az a felvételeken látszik. A vásárlás során nála volt a hátizsák, esetleg a pokolgép is. A feltűnő sivatagi katonai kalap célja lehetett, hogy mindenki arra emlékezzen, más, fontos részletek, például az elkövető arca helyett

Nem sikerült azonosítani a Teréz körúti robbantót

Mobilokat vizsgálnak

A nyomozók elemzik a férfi eddig ismert tartózkodási helyéhez tartozó mobilhálózati cellák adatait, ennek alapján közelebb juthatnak a merénylőhöz.  A nyomozást irányító Központi Nyomozó Főügyészség továbbra is egy 20-25 éves fiatalembert keres, akit a szeptember 24-i robbantás elkövetésével gyanúsítanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top