Aktuális

Hiánypótló kiadvány iskolaválasztó fiataloknak

A tavalyi siker után idén is elkészítette a Nők Lapja szerkesztősége az Iskolaválasztó című kiadványt, ami hiánypótlónak mutatkozik a magyar lappiacon.

A Nők Lapja szerkesztősége idén is összeállította a 170 legjobb középiskolát ismertető kiadványát, az Iskolaválasztót. A közel százhatvan oldalas különszámban a legjobb iskolák listáján túl teljesen újszerű nézőpontok szerint is válogathatunk az egyes középiskolák és gimnáziumok között. Megtudhatjuk például, hogy hol fektetnek leginkább hangsúlyt a lányok matematikai képzésére vagy a fiúk szövegértésének fejlesztésére.

Hiánypótló kiadvány iskolaválasztó fiataloknak

Az egyes kategóriák (állami, egyházi, alapítványi, fejlesztő- és magániskola) első helyén végzett sulik igazgatói maguk mutatják be az intézményüket, és a legújabb oktatáspolitikai irányokról és a sikerorientált nevelés hátrányáról is olvashatunk. A Nők Lapja Iskolaválasztó konkrét tanácsokat ad a szülőknek korunk egyik égető iskolai kérdésében, a kiközösítés kezelésében is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top