Aktuális

Itt tűnt el Teréz körúti robbantó

Új információkat adott a rendőrség a Teréz körúti robbantás elkövetőjéről. Úgy tűnik, a merénylő a Népligetig gyalogolt a robbantás után, és közben még egyszer átöltözött.

Sikerült a rendőrségek egészen a Népligetig követnie a Teréz körúti robbantó útját a robbantás után a térfigyelő kamerák segítségével.  A Blikk úgy tudja, hogy a közel négy kilométeres út alatt a férfi még egyszer átöltözött. Úgy vélik, azért választhatta a sétát a gyanúsított, mert tartott attól, hogy a vele együtt utazók később felismerhetik a nyilvánosságra hozott felvételek alapján. A Népligetnél viszont eltűnik a férfi a kamerákról, ami remek helyszín a felszívódáshoz. Leparkolhatott autóval a Népliget árnyékos, bokros részein, felszállhatott egy vonatra a Ferencvárosi pályaudvaron, vagy akár egy nemzetközi buszra, a buszpályaudvaron. 

Teréz körúti robbantás: Nagy séta robbantás után
A Népligetig sétált a Teréz körúti robbantó – Fotó: police.hu

A Teréz körúton 13 napja, szeptember 24-én este robbantott egy házi készítésű bombát egy eddig ismeretlen férfi, amivel két rendőrt megsebesített. A rendőrség eddig több biztonsági felvételt adott ki a gyanúsítottról, akiről remek leírást tudott adni az egyik bolt pénztárosa, ennek ellenére még senki sem ismerte fel.

Olvass még a Teréz körúti robbantásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top