Aktuális

Ilyen a buszvezetők bosszúja, ha szabálytalanul parkolsz

Bizony-bizony, nem árt alaposan körülnézni, mielőtt leparkolnád az autódat, és elsietnél a dolgodra. A cikkünkben szereplő buszvezetők igencsak meghökkentő bosszút forraltak, amikor egy autós szabálytalanul parkolt a helyükre.

Az eset Kínában esett meg. Az, hogy valaki ennyire figyelmetlenül parkoljon, ezek szerint náluk sem egyedi. Igaz, ő legalább nem a mozgássérülteknek fönntartott parkolóban hagyta az autóját, ami Budapesten ugyebár meglehetősen gyakran megesik. Mindenesetre az idióta autóst csúnyán megleckéztették a buszsofőrök.

És a tanítást meg is érdemli az, aki két autóbusz parkolóhelyét elfoglalva állítja le az autóját, aztán köddé válva elillan a helyszínről. Aztán majd innen parkolj ki, ha tudsz…

Íme, a buszvezetők bosszúja
Íme, a buszvezetők bosszúja

Mindenesetre ezzel a levélkével mi is szívesen megajándékoznánk az autóvezetőt, meg a többi hasonló parkolóművészt is. A szöveget csupán azért nem fordítjuk le, mert nem kifejezetten irodalmi nyelven méltatták a csodálatos parkolást. Angolul tudók úgy is értik, a többiek meg sejtik a tartalmát.

És a levél a szabálytalanul parkoló autósoknak
És a levél a szabálytalanul parkoló autósoknak

(Daily Edge)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top