Aktuális

Előzetesben a babakocsis nőt gázoló sofőr

Úgy látta jónak a Budakörnyéki Járásbíróság, ha előzetes letartóztatásba helyezi azt a 29 éves férfit, aki csütörtök éjjel részegen elgázolt egy babakocsit toló nőt Szentendrén, majd cserbenhagyta.

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság azt a 29 éves férfit, aki ittas állapotban elsodort egy babakocsit toló nőt csütörtök este Szentendrén, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A bíróság is úgy látta, hogy tartani lehet a férfi szökésétől, illetve egyebek mellett attól, hogy a tanúk befolyásolásával nehezítené a nyomozást. 

Rendőrök helyszínelnek 2016. október 13-án a szentendrei Kálvária utcában - MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Rendőrök helyszínelnek 2016. október 13-án a szentendrei Kálvária utcában – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, részegen autózott a szentendrei Kálvária úton az a 29 éves férfi, aki elütötte, és cserbenhagyta a kisbabáját babakocsiban toló nőt csütörtökön este. Az ittas férfi figyelmetlenségből áttért az úttest szemközti oldalára, ahol a szabályosan haladó kismamát hátulról elütötte. Az ütközés olyan erősen érte az édesanyát, hogy onnan 18 méterre zuhant az úttestre, a babakocsi, benne a két hónapos csecsemővel pedig 17 méterre az útpadkára. Az ittas sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Távolabb aztán leállította az autóját, és visszagyalogolt a baleset helyszínére, ahol elvegyült az addigra összegyűlt tömegben, de felismerték. 

mentősöktől származó információ szerint az elgázolt édesanyát csonttöréssel és agyrázkódással, míg a kisbabát fejsérüléssel szállították kórházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top