Aktuális

Így törik fel a kocsidat a Józsefvárosban – videó

Nagyon kellhetett a pénz L. Bertalannak, aki egymás után három autót tört fel a Józsefvárosban. A rendőrök egy térfigyelő kamerán követték az eseményeket, majd villámgyorsan lecsaptak.

Egymás után három autót tört fel mindössze 15 perc alatt Budapesten, a Józsefvárosban L. Bertalan. Módszere nem volt túl kifinomult, a Diószeghy Sámuel utcában parkoló kocsik közül kettő ablakát betörte, egy harmadiknak az ajtaját kifeszegette. Zsákmánya sem nevezhető bőségesnek. Az első két autóból nem vitt el semmit, a harmadikból egy telefontöltőt és egy napszemüveget lopott el. A mutatványt egy térfigyelő kamera látószögében követte el, a rendőrök résen voltak, és villámgyorsan, még a helyszínen elfogták a harminckilenc éves férfit.

Bertalant végül bekísérték a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgattál ki, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top