Aktuális

Súlyosan megsérült Gyarmati Panka snowboardversenyző

Súlyos sérülést szenvedett Gyarmati Panka, így a legjobb magyar snowboardosnak valószínűleg teljes egészében ki kell hagynia a szezont.

A 23 éves Gyarmati Panka pénteken Ausztriában, a Stubai-gleccseren edzés közben az egyik ugrásnál a jeges pályán balszerencsésen érkezett, melynek következtében eltört a sípcsontja. A legjobb magyar snowboardost azonnal egy innsbrucki kórházba szállították, ahol háromórás műtét során, hét csavarral és egy lemezzel rögzítették a sérült csontot. A rehabilitáció idejét egyelőre nem lehet pontosan megmondani, de az előzetes becslések szerint körülbelül féléves kihagyás vár rá.

Próbálok erős maradni, de ez egy hosszú és kemény küzdelemnek ígérkezik...” – írta Facebook-oldalán a 23 éves egri sportoló, aki januárban sporttörténelmi sikert ért el azzal, hogy megnyerte a hódeszkások világkupa-sorozatának az egyesült államokbeli Mammothban rendezett slopestyle (trükkös akadályverseny) versenyét, ezzel a havas sportok első magyar vk-győztese lett.

Nézegess még több fotót Gyarmati Pankáról:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top