Aktuális

Mától drágábban lottózhatsz

A díjakkal együtt azonban a játékban megnyerhető összegek is emelkednek, azaz hétről hétre még nagyobb – akár rekordösszegű – főnyereményekért játszhatsz.

Az ötös lottó, a hatos lottó, a skandináv lottó, a joker és a puttó játékainak részvételi szabályai november 6-tól megváltoznak, a legfontosabb az, hogy a játékok ára egységesen 250 forintra emelkedik. A több sorsolásra érvényes, öthetes szelvényeket (az ötös lottó, joker, hatos lottó, skandináv lottó esetében) már korábban, október 9-től kezdődően érintette a változás.

A díjakkal együtt emelkednek a játékban megnyerhető összegek is. A joker árával együtt például jelentősen emelkedik a fix nyeremények összege, a puttónál pedig a tétekkel együtt nő a megnyerhető összeg: az elérhető főnyeremény 12,5 millió forintra emelkedik.

Mától drágábban lottózhatsz

A lottójátékok esetében az árak emelésével, így a nyereményalap növekedésének köszönhetően dinamikusabb lesz a halmozódás, hétről hétre még nagyobb – akár rekordösszegű – főnyeremények is elképzelhetők.

Olvass még lottónyereményekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top