Aktuális

Népligeti gyilkosság: ötmilliós nyomravezetői díjat tűztek ki

Közel egy hónap elteltével sincs meg a népligeti gyilkos. Nyomravezetői díjat ajánlott fel az országos rendőrfőkapitány.

Egy  meztelen női holttestet találtak a Népligetben október 13-án dél körül. A nő az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint bűncselekmény áldozata lett. Gyilkosát azonban azóta sem találják.

Az országos rendőrfőkapitány 5 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a gyilkosság elkövetőjével,  jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-5170-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top