Aktuális

5 embert lelőttek egy Trump-ellenes tüntetés közelében

A tegnapi amerikai elnökválasztás eredményének sokan csöppet sem örültek. Donald Trump elleni tüntetéseket szerveztek több városban. Az egyik tüntetés közelében lövöldözés történt, amelynek során öt embert sebesítettek meg. Köztük két ember állapota életveszélyes.

Az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este öt embert lőttek meg, amikor lövöldözés támadt az amerikai elnökválasztás eredményét követően. A Donald Trump elleni tüntetések közvetlen közelében történt támadás sérültjeit kórházba szállították, kettőjük állapota életveszélyes.

A seattle-i rendőrfőnök-helyettes, Robert Merner tájékoztatása szerint a lövöldözésnek nincs köze a Donald Trump elleni tüntetésekhez, az elkövető személyes vitába keveredhetett, és emiatt tüzelhetett. Az esetről ugyanakkor úgy számolt be Merner, hogy a lövöldöző az embertömegből vált ki, elsétált, majd visszafordult és ekkor lőtt, utána pedig gyalog elmenekült.

A rendőrség eddig nem tudta elfogni, pedig egy percen belül a helyszínre érkeztek a mentőkkel együtt, hiszen a közeli tüntetéseken felügyeltek.

A lövöldözésben öt ember sérült meg

Trump-ellenes tüntetések és lövöldözés Seattle-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top