Aktuális

Szexi oktatókkal van tele a pécsi egyetem

Az egyetemisták körében egyre népszerűbb internetes oldalon értékelhetik oktatóikat. És nemcsak a szerint tehetik ezt, hogy a tanár mennyire felkészült szakember, milyen előadó, mennyire figyelmes vagy kedves, a vonzerejét is pontozhatják. Nos, úgy tűnik, a pécsi egyetemen feltűnően sok szexi oktató tanít.

Ezt is megértük. Az egyetemisták és a főiskolai hallgatók az interneten értékelhetik tanáraikat a szerint, hogy azok mennyire szexik. Nos, a Mark My Professor oldal szerint a pécsi egyetem igencsak bővelkedik a szexi oktatókban. Persze, nem csak a külsőt pontozhatják a diákok, interaktív módon értékelhetik oktatóik munkáját, segítőkészségét, előadásaik színvonalát, szakmai felkészültségüket. És a jó hírek épp olyan gyorsan terjednek, mint a rosszak. Villámgyorsan kiderül, melyik oktató a legnépszerűbb a diákok körében, és azt is tudják, ki az, akit érdemes messzire elkerülni.

Szóval az oktatás színvonala mellett térjünk vissza a külsőre, hiszen a hallgatók ez alapján is értékelhetik tanáraikat. Mindezt az oldalon bikini-ikon jelöli, amely csak azt követően jelenik meg, ha az összes értékelő diáknak több mint a fele találja az oktatót szexinek.

A pécsi egyetem orvostudományi karán vonzóbbnál vonzóbb oktatók tanítanak, ugyanis 53 tanárt minősítettek a diákok szexinek. De az egyetem bölcsészkara sem szűkölködik a vonzó előadókban, hiszen ott 46-an kapták meg a minősítést. És ez mindössze kettő az egyetem tizenegy kara közül.

Arról nem tudunk, mennyien járnak a legszexibb oktatók előadásaira, de sejtjük, nemigen maradnak üresen a székek. És előre jeleznénk, nemcsak férfiak kerültek fel a listára, gyönyörű tanárnők is oktatnak az egyetemen.

Szexi oktatókkal van tele a pécsi egyetem

(Pécsma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top