Aktuális

Ez történik ma, Sophie Marceau szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 06:56-kor kel fel a Nap, és 16:01-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XI. 17.

1773-ban ezen a napon született Csokonai Vitéz Mihály. 1873-ban Óbuda, Buda és Pest egyesül, létrejön Budapest. 1966-ban megszületik Sophie Marceau.

Ez történik ma, Sophie Marceau szülinapján

Mai mottónk:

Az aluljáróban elsuhanó, modellalkatú lánynak és a helyes pasinak a bevásárlóközpontból szintén megvannak a maguk bizonytalanságai és gondjai, akármilyen tökéletesnek látszanak is a külső szemlélők számára. Még kedvenc hírességed is egyszerű, emberi lény a kiló smink, a Photoshop és a flancos ruhák mögött, és talán még bizonytalanabb, mint te meg én, mert a rajongók folyamatosan figyelik, és elvárják tőle, hogy folyamatosan így vagy úgy nézzen ki és viselkedjen.

Lauren Urasek

Névnap:

November tizenhetedike Gergő, Hortenzia, Ede, Hilka és Zekő napja.

November tizenhetedikén született:

Csokonai Vitéz Mihály, Danny DeVito, Sophie Marceau színésznő és Árpa Attila tévés.

Időjárás:

Csütörtökön kisebb eső előfordulhat, sőt délelőtt az északi, északkeleti tájakon ónos eső is eshet. Délután délnyugat felől megszűnik a felhőzet, egyre kevesebb helyen lesz csapadék. Gyenge, mérsékelt lesz a délies szél. Hajnalban -2, +4, délután 1-12 fok várható, melegfronti hatás mellett.

Napi horoszkóp:

A Tűz jegyűek számára ezt mondja csütörtöki horoszkópjuk: “Talán nem mersz változtatni, talán attól félsz, hogy a változtatással, a változással elmúlik az, ami most olyan jó.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top