Aktuális

Egyszerű, de nagyszerű ajándékötletek karácsonyra (X)

Szeretnél valami személyes apróságot adni barátaidnak, kollégáidnak, vagy egyedi elemmel kiegészíteni a családnak bevásárolt ruhaneműt és illatszereket? Íme öt kedves és gyorsan megvalósítható fényképes ötlet.

Fényképes üdvözlőkártya

Csodaszép, idézetekkel ellátott karácsonyi üdvözlőlappal vannak tele az áruházak polcai, az ember néha mégis órákig válogat, és nem találja a megajándékozotthoz illőt. A saját üdvözlőkártyánkra viszont pontosan azt a szöveget és képet tehetjük, amelyet valóban a másiknak szánunk. Ráadásul egy közös fotóval vagy rólunk készült vidám ünnepi fényképpel még személyesebbé válhat. Pikk-pakk kész van, és nem is drága.

 

Hógömb

A hógömb a felnőttek szívét is megdobogtatja, hát még a gyerekekét. Rögtön átérezzük a téli hangulatot, ha a vidáman kavargó hópelyhekbe nézünk, hát még ha ráadásul valaki olyan néz vissza ránk, akit nagyon szeretünk. Fényképes változata ráadásul több variációban is kipróbálható, hiszen a fotó cserélhető benne.

Egyszerű, de nagyszerű ajándékötletek karácsonyra (X)

Franciakártya

Végre királyok lehetünk! Legalábbis egy pakli egyedi franciakártya hátoldalán, ha ilyen fényképes ajándékkal lepjük meg kártyapartnereinket vagy “hamiskártyás” barátainkat. Utóbbi esetben lehetőleg szigorú szemmel nézzünk rájuk!

Egyszerű, de nagyszerű ajándékötletek karácsonyra (X)

Ajándékcímke

Néha az is elég, ha az átadott ajándékcsomagot egy egyedi címkével tesszük emlékezetessé. Lehet ez egy borosüveg címkéje, egy személyessé varázsolt ajándéktasak, vagy egyszerűen csak a ragasztószalag helyett használjuk a saját matricánkat. Az ezekhez felhasznált fényképeinket klippartokkal varázsolhatjuk ünnepivé!

 

Varázsbögre

Amikor a megajándékozott kibontja a csomagot, és egy sima fekete bögrét talál benne, talán nem gondolja, hogy ez élete ajándéka. Főzzetek viszont gyorsan egy forró teát, nagyot fog nézni, amikor a meleg folyadék hatására a saját fényképe nézz vissza rá a varázsbögréről.

Egyszerű, de nagyszerű ajándékötletek karácsonyra (X)

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top