Aktuális

Meghitt ünnepi meglepetés: az életünk képekben, DIY (X)

A fotóidat átválogatni és gyönyörű köntösbe önteni könnyebb és gyorsabb, mint gondolnád, sőt még örömödet is leled majd benne. Akit pedig megajándékozol, nem fog kételkedni egy percig sem, hogy igazán fontos a számodra.

Kreatív és saját magunk által készített ajándékkal meglepni a hozzánk közel állókat mindig jó ötlet, de igazi telitalálattá akkor válik, ha személyes, közös történet (link az első cikkhez) is van mögötte.

Ma, amikor az életünket szinte állandóan dokumentáljuk, nap nap után készítjük a fotókat a legjobb pillanatainkról, az élményeink egyre gyűlnek a gépünkön, és szinte kiabálnak azért, hogy formába öntsük őket. Hogy miért nem kerül erre sor? Általában mert nem érünk rá az átválogatásra, kivitelezésre. Talán azt képzeljük, hogy az utóbbihoz segítséget kell kérnünk valakitől a képek grafikus szerkesztéséhez, elmennünk egy fotóboltba vagy nyomdai közvetítőhöz, beszereznünk albumokat, eszközöket, képkereteket. Szóval csupa olyan dolgot tennünk, ami időigényes.

Meghitt ünnepi meglepetés: az életünk képekben DIY (X)

Pedig valójában már mindez megvalósítható online, egyedül, a képernyő előtt ülve, akár este is. A végterméket pedig a futár házhoz hozza – így ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról. Ha ezt összevetjük a karácsonyi ajándékvásárlási őrülettel, a boltokba rohangálással, a tömeggel, akkor kiderül, a képek kiválasztása, kreatív elhelyezése, feliratozása nemcsak örömteli és nyugodt, hanem egészen időtakarékos megoldás is. A végeredmény pedig egy igazán személyes ajándék.

A mi nagy kedvencünk a kategóriában a CEWE FOTÓKÖNYV, amit tényleg ezer szempontból alakíthatunk a saját ízlésünk szerint, a hozzá ingyenesen letölthető CEWE Fotóvilág szoftver pedig teljesen felhasználóbarát, bárki tudja kezelni. Kérésünk szerint akár automatikusan is elrendezi a képeket, de ha van kedvünk, akár minden egyes fotót külön is beemelhetünk. Ráadásul rengeteg háttér, díszítőelem rendelkezésre áll.

Meghitt ünnepi meglepetés: az életünk képekben DIY (X)

Így aztán készülhet klasszikus családi évkönyv a nagyszülők számára, óriás méretű, magasfényű panoráma-fotókönyv a párunknak a közös utazásról, “Anyád jó tanácsai” családi aranyköpések a kamaszoknak, és kis, négyzet alakú receptkönyv a barátoknak, Instagram-stílusban.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top