Aktuális

Kapucnis fantom erőszakoskodik Pécsett

Csak a szerencsén múlt, hogy nem erőszakoltak meg egy lányt hétfő este Pécsett, akit kutyasétáltatás közben egy kapucnis férfi támadott meg.

Épp a kutyáját sétáltatta hétfő este Pécsett, az Építők útján egy fiatal nő, amikor egy ismeretlen férfi hátulról rátámadt. A támadó megpróbálta befogni a lány száját, de nem sikerült neki, a lány kiabált, akit erre fellökött, majd elsietett a helyszínről. A lány megpróbált feljelentést tenni a rendőrségen, de három rendőrkapitányságból csak egy helyen foglalkoztak a panaszával.

Pécs Uránváros városrészében, az Építők útján sétáltatta kutyáját hétfő este egy fiatal nő. Elmondása szerint már akkor is látta a kapucnis férfit az egyik buszmegállóban, de akkor nem törődött vele. “Továbbmentem, de körülbelül két perc múlva azt vettem észre, hogy már ott van mögöttem. Hátulról megfogta a derekamat, mire én elkezdtem sikítani. Megpróbálta befogni a számat, de nem sikerült neki, így tudtam továbbra is kiáltozni. Ekkor megijedt, fellökött és elfutott” – mesélte a pecsma.hu-nak az áldozat.

A megtámadott fiatal nő először az uránvárosi rendőrkapitányságon szeretett volna feljelentést tenni, de nem talált senkit a kapitányságon. A következő rendőrőrsön átirányították egy harmadik kapitányságra, ahol fel tudják venni a jegyzőkönyvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top