Aktuális

Adjkirály!: Jó helyre kerültek az adományok

Az NLCafé Téli fesztiválján rengeteg adomány gyűlt össze az Adjkirály! partnereinek. A rászoruló családok tartós élelmiszert, édességet, tisztítószereket és tisztálkodási szereket kapnak a Szigetvári Családsegítő munkatársain keresztül.

 

“Ez az adomány nagyon sok családunk számára valóban a boldog karácsonyt fogja jelenteni” – mondta el Batáné Győrffy Anikó, a központ vezetője, amikor az Adjkirály! munkatársai megérkeztek hozzájuk az ajándékokkal. A térségben élő rászoruló családoknak a családsegítő központ és munkatársai juttatják majd el személyesen azokat a dolgokat, amelyeket ti hoztatok el az Nlcafé Téli fesztiváljára, a Millenárisra.

 

Az adománygyűjtést tovább folytatjuk az adventi időszakban is, hiszen nemcsak Szigetvárra, de az Adjkirály! még másik három partneréhez is szeretnénk adományokat küldeni. Továbbra is várjuk a felajánlásaitokat, és köszönjük szépen, amit eddig adtatok!

Adjkirály!: Jó helyre kerültek az adományok
Ha te is úgy érzed, hogy van időd és kedved másoknak segíteni, ne habozz, látogass el az Adjkirály! oldalára, hátha eléd jön egy testhez álló kérés. Ha pedig úgy gondolod, hogy olyasmit adnál, amit mi is továbbíthatunk, akkor hozd el a szerkesztőségünkbe (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) az adományaidat, és mi célba juttatjuk. Ne feledd: segíteni jó, és ez nem a pénzről szól. Bármikor kerülhet bármelyikünk olyan élethelyzetbe, amikor jól jöhet egy másik ember segítsége, legyen ez egy takaró, egy hálózsák, egy csomag pipereholmi, tartós élelmiszer vagy tisztítószer.
 

Még több az adkirály!-ról: 

  • Adjkirály!: “Szeretnék egyszer játékot venni a kislányomnak!”
  • Adjkirály!” – egy oldal, ahol könnyedén segíthetsz
  • Adjkirály!: Farkaséhesen érnek be az iskolába, mert otthon reggelire sem mindig futja
Adjkirály!: Jó helyre kerültek az adományok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top