Aktuális

Szinte még kamaszlány az ukrán belügyminiszter-helyettes

Egy 24 éves nőt választott helyettesének az ukrán belügyminiszter. A kinevezés után egyből megjelentek a huhogók, akik szerint a dekoratív nőnek semmi keresnivalója abban a székben.

Új helyettest nevezett ki az ukrán belügyminiszter maga mellé a 24 éves Anastasia Deyeva személyében. A fiatal nő a szokásosnál komolyabb biztonsági ellenőrzésen esett át munkába állása előtt, miután meztelen fotók jelentek meg róla az interneten. Az ukránok többsége szerint Anastasiának nincs kellő tapasztalata, és félelmetes, hogy egy ilyen kvalitású ember részt vesz az ország vezető rendőreinek és biztonsági szakembereinek munkájában.

Anastasia Deyeva - forrás: styleinsider.com.ua
Anastasia Deyeva – forrás: styleinsider.com.ua

Anastasia alkalmasnak tartja magát a felelősségteljes állásra, ugyanis korábban egy orosz képviselő segédje volt, korábban pedig egy svéd energetikai vállalatnál dolgozott. Az ország legfiatalabb miniszterhelyettese maga is meglepődött azon a gyűlölethullámon, ami bemutatása után zúdult rá a közösségi médiából, pedig még egy remek fotósorozat is megjelent róla a egy ukrán stílusmagazinban.

Főnöke, Arsen Avakov belügyminiszter szilárdan áll mögötte. “Az emberek legnagyobb problémája, hogy Anastasia nagyon fiatal, ami igen régimódi hozzáállás” – írja Facebook-oldalán.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top