Aktuális

Ez történik ma, Christina Applegate szülinapján

Budapesten péntek reggel 07:08-kor kel fel a Nap, és 15:54-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XI. 25.

1802-ben Széchenyi Ferenc megalapítja az Országos Széchenyi Könyvtárt. 1953-ban a 6:3-as győzelem napja Anglia ellen. 1971-ben megszületik Christina Applegate színésznő. 1992-ben törvény Csehország és Szlovákia szétválásáról.

Ez történik ma, Christina Applegate szülinapján

A nap mottója:

Ne féljünk nevén nevezni a hazugságokat, szabad emberek vagyunk. Nem engedhetjük meg, hogy a józan észt tartósan legyőzzék a hamis eszmék. Olyan ez, mint az élet és a halál küzdelme: ez utóbbi elég, ha csupán egyszer győzedelmeskedik, innentől övé lesz visszavonhatatlanul a végső diadal.

Boldogkői Zsolt

Névnap:

November huszonötödike Katalin, Alen, Culejka és Liza napja.

November huszonötödikén született:

Pilinszky János költő és Christina Applegate színésznő

Időjárás:

Pénteken egyre többfelé lesz erősen felhős, helyenként borult idő, ami így az ősz legvégén nem is csoda. A pára, köd helyenként napközben is megmarad. Délután északon várható kisebb eső. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban keleten fagyhat, napközben 7-13 fok között alakul a hőmérséklet, frontmentes idő mellett.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja pénteki horoszkópjuk: “minden pillanatban azt figyeled, hogy hogyan lehetne jobban, könnyebben, egyszerűbben elérni a célodat. A nagy céltudatosságban azonban könnyen megbánthatsz másokat.”A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top