Aktuális

Ez történik ma, John Mayall szülinapján

Budapesten kedd reggel 07:13-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XI. 29.

1899-ben megalakul az FC Barcelona. 1933 John Mayall angol blues-zenész szülinapja. 1998-ban népszavazás Svájcban a heroin legalizálásáról – amit meglepő módon elutasítanak.

Ez történik ma, John Mayall szülinapján

A nap mottója:

Ha az ember külföldre kerül, akkor tagadhatatlanul elveszíti a biztos pontokat az életében, amelyekhez ez idáig mérte magát; az embereket és a környezetet, amire támaszkodott, elveszíti a biztonságot adó komfortzónát, a burkot, amely előtte védelmezőén körülvette… elveszíti önmagát, hogy aztán idővel apró legókockánként lassan újjáépülhessen. Nehéz folyamat és nincs külső segítség, ebben csak magunkra számíthatunk.

Makai Rita

Névnap:

November huszonkilenc Taksony, Filoména és Rápolt napja.

November huszonkilencedikén született:

John Mayall zenész, Csuka Mónika énekes

Időjárás:

Kedden sok napsütésre számíthatunk, de északkeleten, keleten lehet több felhő az égen, elvétve egy-egy gyenge hózáporral. Az északi-északnyugati szél többfelé erős lesz. Hajnalban -3, -10 fok várható, a legmagasabb hőmérséklet pedig 0 és +5 fok között alakul, frontmentes idő mellett.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűeknek ezt mondja keddi horoszkópjuk: “ma fogékonyabb vagy a gyengédségre, aminek köszönhetően csodálatos érzelmi pillanatokat élhetsz át”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top