Aktuális

Ez történik ma, Tom Waits szülinapján

Budapesten kedden reggel 07:22-kor kel fel a Nap, és 15:48-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 7.

Ezen a napon:

1926-ban bejelentik a gázos hűtőszekrények szabadalmát. 1949-ben megszületik Tom Waits, zenész-színész. 1981-ben Spanyolország NATO-tag lett. 2002-ben Erdő Péter Magyarország hercegprímása.

Ez történik ma, Tom Waits szülinapján

A nap mottója:

Az olvasók és az álmodozók nem különböznek. Nem a világhoz ragaszkodnak, belső képeiket hajszolják csupán, és a többi olvasót és álmodozót hívják hozzájuk tanúul.

Laurence Plazenet

Névnap:

December hetedike Ambrus, Agaton, Amarant és Ángyán napja.

December hetedikén született:

Tom Waits zenész, Pitti Katalin operaénekes és Nagy Natália színésznő

Időjárás:

Az ország jelentős részén a déli órákra a feltámadó, megélénkülő északnyugati szélnek köszönhetően fokozatosan kitisztul az idő, kisüt a nap, ugyanakkor elsősorban keleten, kisebb eséllyel a délnyugati-nyugati határvidéken lehetnek olyan részek, ahol tartósan megmarad a rétegfelhőzet. Csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 6 fok között várható, ám a tartósan borult, ködös területeken egész nap fagyhat. Késő estére általában -1 és -7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Ki az, akivel ma valóban több időt szeretnél együtt tölteni, és ki az, akivel inkább kevesebb ideig lennél együtt?” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top