Aktuális

Vérdíjat dobtak össze a berliniek a nőt lerúgó bandára

Több ezer eurót ajánlottak fel a berliniek, miután egy banda lerúgott egy nőt a metró lépcsőin. A fiatal áldozatnak eltört a karja.

Sorra érkeznek a felajánlások, vérdíj gyanánt, ugyanis egész Berlin azokat a fiatalokat keresi, akik azt gondolták, jó hecc, hátulról, alattomosan megtámadni egy nőt és lerúgni a metró lépcsőjén. Azon túl, hogy a német és a világsajtó is közzétette a támadás felvételeit, kinyíltak a pénztárcák is.

Egy neve elhallgatását kérő üzletember – aki amúgy lányos apa – tízezer eurót ajánlott fel. Ötezret az áldozat fájdalmai enyhítésére, ötöt pedig az elkövetők kézre kerítésére. Ha az elkövetők ettől még nem ijedtek meg, akkor a következő felajánló minimum elgondolkodtathatja őket: jelentkezett Michael Kuhr – Európa- és világbajnok kickboxos, olyan sztárok testőre, mint Angelina Jolie vagy Leonardo DiCaprio –, hogy kétezer euróval támogassa a hajtóvadászatot.

Michael Kuhr megold egy helyzetet

Ezek után talán jobban járnak, ha a német rendőrség fogja el őket, akik – a Tagesspiegel szerint – több hasznos tippet is kaptak az elkövetők kilétét illetően. (VIA)  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top