Aktuális

Ezért bukott le Bróker Marcsi Belize-ben

A Bróker Marcsiként elhíresült Dobrai Sándornénak az lett a veszte, hogy új hazájában, az off­shore- és adóparadicsomnak számító Belize-ben is a bűn útjára lépett. Mégpedig a karcagi séma szerint, ám lebukott.

Mint arról az NLCafé is beszámolt, több mint másfél év bujkálás után elkapták és már Budapestre is hozták a Brókermarcsikaként elhíresült Dobrai Sándornét, aki Karcagon és környékén legalább 800 embert csapott be piramisjátéka révén és közel 20 milliárd forintos kárt okozott.

A Kun-Mediátor Kft. egykori vezetője – aki a közép-amerikai tengerparti turistaparadicsomban, Belize-ben húzta meg magát – azért bukott le, mert anyagi nehéz­ségei miatt ott folytatta, ahol itthon abbahagyta, ezért múlt szerdán sikkasztás gyanúja ­miatt vették őrizetbe a belize-i hatóságok – írja a Blikk.

A bulvárlap úgy értesült, hogy Marcsika szerény körülmények között éldegélt Belize-ben, váratlan menekülésekor alig 4-5 millió forintnak megfelelő dollárt tudott magával vinni, viszont havi apanázst kapott egy rejtélyes támogatójától. Pár hónappal ezelőtt azonban elapadt ez a forrás, ezért komoly megélhetési gondjai támadtak, ami miatt a Kun-Mediátornál felállított séma alapján próbált pénzt szerezni, de rövid idő alatt belebukott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top