Aktuális

Viccből gyújtotta fel barátja lábát

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat az a 19 éves fiatal, aki viccből felgyújtotta egy barátja lábát, amivel maradandó sérüléseket okozott neki.

A tárgyalás mellőzése mellett felfüggesztett börtönbüntetést kért az ügyészség arra a 19 éves férfira, aki még 2016 szeptemberében, viccből égő benzint fröcskölt egy barátja lábára, amivel maradandó sérüléseket okozott. A vádirat szerint füvet nyírtak egy újszentmargitai tanyán, ahol a munka végeztével bográcsban főztek és mellette iszogattak is. A hangulat fokozódásával a vádlott a benzines fűkaszából benzin vett magához, amit meggyújtott, majd viccből a barátja felé fröcskölte. A sértett az első égő benzinsugár elől még el tudott ugrani, ám a következő elől már nem. Az égő benzin ráfröccsent a jobb lábára, amitől az lángra kapott, ahogy a sértett rövidnadrágja is.

A vádlott bár segített az oltásban, és a szomszédok kocsival az orvosi ügyeletre szállították az égett lábú barátot, a tréfa mégis maradandó sérülésekkel járt. A sértett a jobb lábán, combján, hasán I. és II. fokú égési sérüléseket szenvedett, melyek maradandó károsodással gyógyultak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top