Aktuális

Ez történik ma, Samuel L. Jackson szülinapján

Budapesten szerda reggel 07:33-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 21.

Ezen a napon:

1948-ban megszületik Samuel L. Jackson. 1991-ben Alma-Atában megalakul a Független Államok Közössége. 1993-ban Borisz Jelcin megszünteti a KGB-t.

Ez történik ma, Samuel L. Jackson szülinapján

A nap mottója:

A testvérek többnyire közel állnak egymáshoz, de ikernek lenni olyan kötelék, amit hétköznapi testvérek soha nem foghatnak fel. Az első naptól barátok voltunk.

B. N. Toler

Névnap:

December huszonegyedike Tamás, Petra, Bodomér, Izidor, Izor, Péter, Pető, Témisz napja.

December huszonegyedikén született:

Jane Fonda színésznő, Frank Zappa zenész, Samuel L. Jackson színész.

Időjárás:

Folytatódik a jobbára borult, párás, néhol tartósan ködös idő, legfeljebb egy-egy helyen vékonyodhat el átmenetileg a felhőtakaró. Az alacsonyszintű felhőzetből gyenge ónos szitálás, hószállingózás, északkeleten délelőtt esetleg gyenge ónos eső továbbra is előfordulhat. Általában gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, csak a Fertő térségében élénkül meg a déli szél. A hőmérséklet kora délután +1 és -3 fok között valószínű. Késő estére -1 és -4 fok közé csökken.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Amikor keresed a megoldást egy munkahelyi ügyben, akkor érdemes egy kicsit felemelned a tekintetedet, és messzebbre tekintened a megszokottnál”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top