Aktuális

M3-as buszbaleset: veszélybe került a munkája is a kisfiát elvesztő nőnek

Egy debreceni nő 13 éves fia is a buszbaleset áldozatai között volt, anyja is súlyos sérüléseket szenvedett a tragédia során.

A debreceni Orsolyáról a Bors azt írja, a fodrászként dolgozó nő karja is súlyosan összeroncsolódott a balesetben, ezért egyelőre nem tudni, hogy a továbbiakban képes lesz-e dolgozni.

A nő fia mellett egy szomszédját is elveszítette, akivel a helyiek szerint baráti viszonyt ápoltak, az adventi utazást is együtt tervezhették.

A busz sofőrje már másnap újra vezetett volna (Fotó: Vajda János/MTI)
A busz sofőrje már másnap újra vezetett volna (Fotó: Vajda János/MTI)

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Dobi Tamás közölte, az ügyben egyelőre folyik a tanúk meghallgatása, és várják a szakértői eredményeket is. Egyelőre további információk nem ismertek a balesetről, így az sem, hogy sikerült-e azonosítani a balesetet állítólagosan okozó autóst.

A tragédiában a 13 éves debreceni fiú mellett egy családapa, egy középkorú asszony és egy fiatal lány vesztette életét. A tegnapi nap során egy további sérültet szállítottak a miskolci kórházba, aki válságos állapotban van. Csiba Gábor, a kórház főigazgatója a Borsnak elmondta, a nőnél romló központi idegrendszeri tünetek figyelhetőek meg, állapota életveszélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top