Aktuális

Ez történik az év utolsó napján

Budapesten szombat reggel 07:35-kor kel fel a nap, és 15:58-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 31.

Ezen a napon:

1827-ben Kolozsváron üzembe helyezték a közvilágítást. 1944-ben felrobbantották az újpesti vasúti hidat. 1973-ban az AC/DC első koncertje Sydney-ben, a Chequers klubban. 1999-ben Borisz Jelcin orosz elnök lemondott Vlagyimir Putyin javára.

Ez történik az év utolsó napján

A nap mottója:

Sosem dolgozni? Nos ezt sok helyen olvashatod. Az élet nem munka. Az élet nem “dolgozás” és utána “élés”. Egyszerre a kettő. Úgy, hogy észre sem veszed, melyik melyik. Mert nem akarod elválasztani a kettőt egymástól. Mégsem így fogalmaznék. Azt mondanám, hogy művészi szinten élni annyit tesz, mint minden pillanatban azt tenni, amit éppen szeretnénk.

Vámos Robi

Névnap:

December harmincegyedike Szilveszter, Szilvesztra, Ajándék, Dára, Darina napja.

December harmincegyedikén született:

Ruttkai Éva színésznő, Sir Anthony Hopkins színész, Vizi E. Szilveszter, az MTA elnöke.

Időjárás:

Szilveszterkor a hajnali pára, köd néhol napközben is megmaradhat. Erősen felhős, borongós időjárás lesz. Helyenként hószállingózás, zúzmara is előfordulhat, gyenge légmozgás mellett. Napközben –4, –1 fok valószínű.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Pontosan tudod, hogy mi az igazság, és pontosan tudod, hogy mi a hazugság. Ez a fajta éleslátásod azonban nemcsak segít neked, de néha kellemetlen helyzetbe is hozhat.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top