Aktuális

Bezárták a luxushotelt, 300-an maradtak hoppon szilveszterkor

Botrányba fulladt a szilveszter az egyik luxushotelben, miután az év utolsó napján a hatóságok bezáratták a szállodát. Az összegyűlt tömeg a recepció előtt várta, hogy elfoglalhassa a szobáját, a várva várt buliból óriási csalódás lett.

Csaknem háromszáz ember maradt az utcán pénteken este azt követően, hogy a szilveszteri hétvégére lefoglalt szobáikhoz a kulcsokat nem kapták meg. A luxushotelt a hatóságok ugyanis zár alá helyezték.

Sokan több száz kilométert utaztak, hogy Marosvásárhelyen tölthessék a szilvesztert, aztán hidegzuhanyként érte őket a hír, a várva várt buli és a hétvégi wellness ezúttal elmarad. A vendégek szilveszteri csomag helyett botrányt kaptak a nyakukba.

A luxushotel telt házat regisztrálhatott volna szilveszter éjjelre. A vendégeket pedig nem értesítették, hogy szobáikat nem fogják tudni elfoglalni. A hotel munkatársai úgy tudják, létezik olyan bírósági végzés, amely eltörli a kényszer-végrehajtási keresetet. Ezt ugyanakkor már nem tudták beszerezni.

A román hatóságok mindent lefoglaltak, kirakták a vendégeket a szállodából, és csöppet sem érdekelte őket, hogy a programokat megszervezték, az előlegeket a vendégek befizették, és hogy háromszáz ember szórakozását tették tönkre – írja a marosvásárhelyi hírek.

Botrányba fulladt a szilveszter Marosvásárhelyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top