Aktuális

Ikertestvére mentette meg a kétéves kisfiút, miután rádőlt a szekrény

A mentőakciót, vagyis azt, ahogy a kétéves fiúcska letolja testvéréről a szekrényt, videóra is vették.

“Sokáig gondolkodtam, megosszam-e veletek ezt a videót” – kezdte a Facebookon az amerikai ikerpár édesapja, Ricky Shoff, majd hozzátette, végül azért döntött a publikálás mellett, mert úgy gondolta, az egyébként sokkoló felvétel más szülőknek is tanulságos lehet. “Soha, de soha ne hagyjátok magatokra a gyerekeiteket! És rögzítsétek minden bútorotokat!”

Ikertestvére mentette meg a kétéves kisfiút, miután rádőlt a szekrény

A nagy port kavart felvételen, amit a gyerekek szobájában elhelyezett biztonsági kamera készített, az látszik, ahogy a két izgága ikerfiú, Brock és Bowdy megrohamozza a szobájukban lévő fiókos szekrényt, ahogy édesanyjuk magukra hagyja őket. A baj pedig néhány pillanat alatt bekövetkezik.

Jól látszik, hogy a szekrény a súly hatására azonnal eldől, és maga alá temeti a két kisfiút. Egyiküket, Brockot a mellkasánál fogva a padlóhoz is szögezte, de a kisfiú szerencséjére testvére, Bowdy ki tudott szabadulni alóla. A videón látszik is, hogy Bowdy néhány perc alatt azt is kitalálta, hogyan szabadíthatja ki Brockot a szorult helyzetéből.

 És bár a felvétel happy enddel ér véget, vagyis Bowdy és Brock kiszabadul, a videó számtalan durva megjegyzést és kritikát kapott a közzététel óta. A hozzászólók érthetetlennek tartják, hogy hagyhatta az édesanya magára a piciket, és ha már magára hagyta, miért nem rögzítették a bútorokat, hogy ilyen és ehhez hasonló baleset még véletlenül se fordulhasson elő.

Voltak, akik nem a szülők kompetenciáját, hanem a videó hitelességét vonták kétségbe: szerintük a felvétel megrendezett, a szülők készítették elő, hogy ezzel reklámozhassák azt a kamerát, amivel felvették a gyerekeket. Az anya az NBC New Yorknak adott interjújában elmondta, Brock és Bowdy is jól van az eset után

Olvass még többet ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top