Aktuális

Gyereket is vert a balhézó vőlegény

Egy kilencéves gyereket is bántalmazott az a feltüzelt vőlegény, akit nem hagytak odaköltözni menyasszonyához annak rokonai. A férfi megrongálta a házat, és verekedésbe keveredett az ott lakókkal.

A rendőröknek kellett véget vetniük egy családi veszekedéssé fajult beköltözésnek, amiben egy kilencéves gyermeket is bántalmaztak. A rendelkezésre álló információk szerint 2017. január 2-án Ercsiben egy 19 éves vőlegény oda akart költözni menyasszonyához egy a Székely Bertalan utcában álló házba. Elhatározását leendő feleségének családja nem fogadta kitörő örömmel, sőt ellenezte. Nemtetszésüket először szóban fejezték ki, majd tettlegességre került sor.

A vőlegény betörte a ház ablakait, majd dulakodni kezdett egy ott lakó férfival, ezt követően annak kilencéves kisfiát is bántalmazta. A kiérkező rendőrök a lapátra tett vőlegényt elfogták, és előállították az Ercsi Rendőrőrsre, ahol testi sértés miatt hallgatták ki, gyanúsítottként.

feol.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top