Aktuális

Ezeken a budapesti területeken válik idén fizetőssé a parkolás

Ebben az évben is nőnek azok a zónák a fővárosban, ahol fizetni kell a parkolásért. Rögtön eláruljuk, hol.

Parkolójegy-kiadók érkeznek Zuglóba, Angyalföldre és vélhetően a XI. kerület több részéből is kiszorulnak majd a nem helyi lakosok – írja a Napi.hu

Zuglóban a városligeti, istvánmezei részen, a XI. kerületben pedig várhatóan Szentimrevárosban és a Gellért-hegyen válik majd fizetőssé a parkolás.

A XIII. kerületben a Gyöngyösi utca – Reitter Ferenc utca – Kámfor utca – Tatai utca – Szegedi út – Dévai utca – Róbert Károly körút – Lehel utca – Szegedi út – Reitter Ferenc utca – Petneházy utca – Béke utca – Tahi utca – Göncöl utca által határolt terület lesz fizetős zóna, július 1-től pedig a Rákos-patakig húzódó területen kell majd fizetni a parkolásért. 2018. január 1-től aztán onnan északra is megjelennek majd a parkolóautomaták. 

Mindemellett valószínűleg a 4-es metró újbudai végállomásának környékén is pakolóautomatákat szerelnek fel, mivel ezt a területet sokan használják p+r parkolónak, ami a helyi lakosoknak nem tetszik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top