Aktuális

Vonat elé lökte, majd összeverte a kerekesszékben ülő nőt – videó

Érthetetlen képsorokat rögzített egy vasútállomás biztonsági kamerája a lengyelországi Leszno vasútállomásán. Egy férfi egy kerekesszékben ülő nőt a peronról a sínekre lök, majd kővel kezdi ütni a magatehetetlen nő fejét, ám szerencsére közbeléptek az utasok.

Úgy tudni, hogy a 72 éves nő az eset előtt együtt utazott a 33 éves férfivel, aki felajánlotta a kerekesszékben ülő nőnek, hogy leszállás után segít elérni a következő vonatot. Segítségnyújtás helyett viszont inkább a sínekre lökte az asszonyt, hogy aztán egy kővel többször fejbe verhesse. A brutális képsorokat a lengyelországi Leszno vasútállomásán lévő biztonsági kamera rögzítette.

A sínek között fekvő asszonyt a szerelvényre várakozó többi utas mentette meg azzal, hogy leszedték a kővel verekedő férfit a nőről. A kiérkező rendőrök a férfit letartóztatták, a nőt bordatöréssel és fejsérüléssel szállította kórházba a mentő.

Vonat elé lökte, majd összeverte a kerekesszékben ülő nőt - videó

Most egy pszichológus vizsgálja a támadó beszámíthatóságát.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top