Aktuális

LSD-vel és marihuánával kínozta hörcsögét

Nyolc hetet kapott a 22 éves férfi, amiért kábítószerekkel kínozta hörcsögét.

Egy házkutatás során bukkantak rá a 22 éves Corey Lee Salvatore Destrow rémes állapotban lévő hörcsögére, aki a rendőrök szerint víz nélkül, egy kannabiszlevelet rágcsálva gubbasztott ketrecében. A lakás egyébként állati széklet és vizelet szagától bűzlött, Destrow pedig maga is be volt állva a különféle szerektől.

LSD-vel és marihuánával kínozta hörcsögét 

A lakásban talált videófelvételről az is kiderült, hogy a hörcsögöt gazdája szénsavas üdítőitalokkal is itatta, amibe ráadásul LSD-bélyeget oldott. A felvételen a 22 éves Destrow egy barátja társaságában adagolja a kábítószereket a rágcsálónak, és közben azon röhögnek, hogy “ettől biztosan meg fog halni”, vagy “totál bedilizik”.

A férfi a bíróságon azt mondja, nem emlékszik, hogy ilyet tett volna a hörcsöggel, és teljesen tisztában van vele, hogy ez “nem helyes”. Destrow-t nyolc hét börtönbüntetésre ítélte a bíróság, és 10 évre eltiltották az állattartástól is.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top