Aktuális

Durván beszóltak a betegeknek az orvosi ügyeleten

Tiszteletlen, durva hangnemű irománnyal üzentek a betegeknek egy orvosi rendelő várójában. Vizsgálat indult az ügyben.

„”Laci tudja, hogy minden csip-csup baromsággal nem kell bemennie egy sürgősségire. Ha lázas, bevesz egy lázcsillapítót. Ha fáj valamije, egy fájdalomcsillapítót. Ha pánikrohamot kap, azt otthon a négy fal között teszi. Négyhetes panasszal szintén nem megy be egy sürgősségire, hanem szépen eltakarodik a háziorvosához, mert Laci nem egy életképtelen sz**darab. Laci okos. Légy olyan, mint Laci!” – ez a szöveg szerepelt azon a papírlapon, melyet valaki az enyingi orvosi ügyelet várójában ragasztott ki tavaly, év végén.

A betegek kiborultak, valaki a Facebookra is feltöltött egy képet az irományról, amely után komoly vita alakult ki. A papír nem sokkal később eltűnt a váróból – számolt be róla a Feol

Viplak Tibor, Enying polgármestere a lapnak úgy nyilatkozott: az ilyen jellegű megnyilvánulások megengedhetetlenek. Éppen ezért levélben szólította fel a központi orvosi ügyeletet ellátó kft.-t, hogy vizsgálják ki az esetet.

Rédei József, a kft. ügyvezetője a lapnak annyit árult el, hogy a vizsgálatot még nem zárták le.

Mindeközben az ország más orvosi rendelőiben is megjelent fenti szöveggel ellátott papír.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top