Aktuális

Bezárt még egy Alexandra könyvesbolt

Idén is bezárt már egy üzletet az Alexandra könyvesbolt-hálózat, amivel tizenegyre emelkedett az elmúlt hónapokban bezárt üzletek száma. A nagy könyvkiadók visszahívták a könyveiket a még nyitva tartó boltokból.

Bezárt egy Alexandra üzlet Veszprém belvárosában, a dolgozókat és a bolt árukészletét a város plázájában működő, nagyobb egység vette át. Az Index úgy tudja, hogy a kisebb bolt végleg bezárt, nem nyit ki többet. Tavaly szeptemberben az Alexandra már tíz üzletét bezárta az alábbi helyszíneken: Alba Plaza, Csepel Plaza, Duna Plaza, Győr Plaza, Miskolc Plaza, Nyír Plaza, Kaposvár Plaza, Szeged Plaza, Szolnok Plaza, Zala Plaza.

Pár napja az Alexandra tulajdonosa, Matyi Dezső levelet küldött a nagyobb könyvkiadóknak, hogy nem tudja kifizetni lejárt tartozásait, mert neki is tartoznak. Válaszul a könyvkiadók, a Libri, a Líra és a Kossuth úgy döntöttek, hogy visszahívják könyveiket az Alexandra bolthálózatból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top