Aktuális

Előkerült Zeusz, az ellopott párduckaméleon

Visszakerült a tulajdonosához Zeusz, a szegedi párduckaméleon, amit pár napja loptak ki fűtött terráriumából. A szegedi garázssoron találtak rá a rendőrök.

Néhány nap alatt visszakerült abba a szegedi állatkereskedésbe Zeusz, a párduckaméleon, ahonnan ismeretlenek ellopták. A hetvenezer forint értékű hüllőt egy egész ország kereste, miután több hírportál, köztük mi is megírtuk az esetet. A kaméleont végül egy csoport hajléktalantól foglalta le a rendőrség.

A szegedma.hu beszámolója szerint épp az eltűnt hüllő miatt voltak a rendőrök az állatkereskedésben, amikor egy férfi telefonált azzal, hogy látta Zeuszt a szegedi garázssoron élő hajléktalanoknál. A rendőrök a helyszínen megtalálták a kaméleont egy apró terráriumban, amit egy egyszerű lámpával világítottak meg. Zeusz végül visszakerült a kereskedésbe, bár még kicsit félénk, és aktuális színe szerint jól érzi magát.

“Nagyon köszönjük a segítséget tényleg mindenkinek, és az együttérzést, nagyon jólesett, és kiderült ismét, a közösségi médiának micsoda ereje van, és tényleg rengeteg segítőkész és állatbarát ember van, és ez nagyszerű!” – hálálkodnak a dolgozók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top