Aktuális

Mesterlövész előzte meg a katasztrófát Pécsett

Kigyulladt egy családi ház garázsa Pécsett, ahol a tulajdonos különböző méretű és típusú gázpalackokat tárolt. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszíne, az egyik palackot mesterlövésznek kellett ártalmatlanítania.

Egy égő garázshoz riasztották ma hajnalban a pécsi tűzoltókat, akik nagy erőkkel, és a Baranya Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálattal együtt vonultak a Dobó István utcai helyszínre. A garázstűz oltását a tulajdonos már megkezdte, mire a tűzoltók a helyszínre értek, ám az oltás alatt súlyos sérüléseket szerzett.

 A garázsból két darab 23 kg-s, és egy 6 kg-os PB gázpalackot, két orvosi és egy ipari oxigén palackot, egy nitrogén és egy dissou gázpalackot sikerült kihozni, többet viszont rendőrségi mesterlövész lőtt ki, mielőtt felrobbantak volna.

A kilövés előtt a környező ingatlanokat kiürítették, négy személynek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát. A gázpalackokat a szomszédos iskolaépületből lőtték ki.

forrás: police.hu
forrás: police.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top