Aktuális

Sikerült a rendőrök orra előtt betörni a kirakatot – videó

Két fiatal nem gondolkodott, hanem betörték egy győri kerékpárbolt kirakatát. Mielőtt lophattak volna, már el is kapták őket.

Péntek hajnalban a szolgálatukat teljesítő rendőrök üvegcsörömpölésre lettek figyelmesek Győr belvárosában. Amikor körülnéztek látták, hogy két fiatal egy szemetes edénnyel betörte egy kerékpárüzlet kirakatát és éppen egy biciklit akartak kihúzni onnan.

A police.hu híre szerint a nyomozók azonnal felszólították a két fiút a bűncselekmény abbahagyására, mire az elkövetők futásnak eredtek. A rendőrök a tettesek után szaladtak és a cselekmény helyszínétől kissé távolabb mindkettőjüket elfogták.

A 17 és 16 éves fiatalokat előállították a Győri Rendőrkapitányságra, majd lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Mindketten elismerték tettüket, illetve egyikük több a közelmúltban elkövetett egyéb bűncselekményt is beismert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top