Aktuális

Bosszút álltak az autón, ami belelógott a városképbe

Nincs hova parkolni egy híres brit középkori településen, ezért egy sárga Corsa mindig belelógott a turisták panorámájába. Vandálok estek az autónak.

Tönkretették a szélvédőjét és a motorháztetőbe a “mozdulj” szót karcolták ismeretlenek egy brit középkori városban, Biburyban. A sárga Vauxhall Corsa tulajdonosa egy 84 éves helybeli, Peter Maddox, aki azért parkol a festői utcán, mivel nincs más parkolási lehetőség.

 A nyugdíjas fogász 15 éve költözött Biburyba, felesége halála után. A sárga autóval három éve parkol a falu híres utcáján, az Arlington Roadon, amelynek szürke kövekből épült 14. századi házsora a legöregebbek közé tartozik Nagy-Britanniában. A turisták gyakran fényképezik a házsort. Az utca látványképe a brit útlevelek díszítésben is megjelenik.

A környékbeliek támogatását élvező Maddox kijelentette: nem engedi, hogy a turisták szabják meg, hogy mit tegyen. A nyugdíjas hozzátette: a megrongált sárga kocsi helyett, aminek kárát a biztosító valószínűleg fedezi, egy lime-zöld autót vesz majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top