Aktuális

Akadozik az Erste netbankja és mobilbankja

A háromnapos leállás után megrohamozták az Erste netbankját és mobilbankját az ügyfelek.

Átmeneti túlterheltség miatt az Erste netbankba és mobilbankba való belépés a megszokottnál hosszabb időt vagy többszöri próbálkozást vehet igénybe – közölte az Erste Bank a honlapján kedden. 

Az Erste Bank a Citibank lakossági ügyfeleinek átvétele miatt szombaton és vasárnap elektronikus rendszereit fejlesztette, hétfőn pedig bankszünnapot (könyvelési és pénztári szünnapot) tartott. A pénzintézetnél szombaton és vasárnap, valamint hétfőn a telefonos ügyfélszolgálatok, valamint az elektronikus banki szolgáltatások és alkalmazások működése szünetelt, illetve minden Erste bankfiók és megyei vállalati iroda zárva tartott. A bankkártyahasználatot (fizetés, ATM-es készpénzfelvétel) és telefonos bankkártya-letiltást ugyanakkor nem érintette a rendszerfejlesztés.

A bank minden szolgáltatása kedd reggeltől vált ismét elérhetővé, a netbankba reggel 8 óra után lehetett először belépni, minden bizonnyal ez okozza a túlterheltséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top