Aktuális

Ez történik ma, Tom Hiddleston szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:00-kor kel fel a nap, és 16:55-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 9.

Ezen a napon:

1849-ben a piski csata Erdélyben: Bem tábornok a piski hídnál megtámadja Puchner császári csapatait, és döntő vereséget mér rájuk. 1893-ban bemutatják a milánói La Scala operaházban Giuseppe Verdi három felvonásos vígoperáját, a Falstaffot. 1981-ben Tom Hiddleston születésnapja.

Ez történik ma, Tom Hiddleston szülinapján

A nap mottója:

“Az a műalkotás, amely kizárólag a hírnévre törekszik, soha nem tesz híressé. A hírnév egy másfajta tevékenység mellékterméke. Nem azért mész be egy étterembe, hogy utána szarj egy jót.”

Banksy

Névnap:

Február 9-e Abigél, Alex,  Alarik, Apol, Apolka, Erika, Erős, Marcián és Szabin napja.

Február 9-én született:

Joe Pesci színész, Kesjár Csaba autóversenyző és Tom Hiddleston színész.

Időjárás:

Keleten, északkeleten kisüthet a nap, máshol viszont felhős lesz az ég. A Dunántúlon szórványosan hószállingózás, gyenge havazás is előfordulhat. A keleti, északkeleti szél mérsékelt marad. Hajnalban országszerte fagyni fog, délután 0, +6 fokra van kilátás. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Talán már megfigyelted, hogy ösztönösen tudod, mikor kinek és mit kell mondanod ahhoz, hogy megnyugtasd. Ma szükséged lesz erre a képességedre, és szükséged lesz arra, hogy megnyugtasd a körülötted lévőket”. A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top