Aktuális

Ez történik ma, Elizabeth Olsen szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 06:49-kor kel fel a nap, és 17:05-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 16.

Ezen a napon:

1924-ben a Népszövetség 1923. április 23-i döntése értelmében a Nógrád megyei Somoskő és Somoskőújfalu Csehszlovákiától visszatért Magyarországhoz. A döntésben elévülhetetlen érdemei voltak dr. Krepuska Gézának. 1940-ben ekkor mérték Magyarországon a valaha mért legalacsonyabb hőmérsékletet Miskolc Görömbölytapolca nevű részén (–35 °C volt). 1989-ben Elizabeth Olsen szülinapja.

A nap mottója:

“A legrosszabb az, hogy a világot ajándéknak kéne felfognunk, de tönkretettük, és a szerződésnek az is része, hogy magunknak kell helyrehoznunk a dolgokat. De erre nem vagyunk képesek. Próbálkozunk, de nem sikerül.”

Dean Ray Koontz

Ez történik ma, Elizabeth Olsen szülinapján

Névnap:

Február 16-a Julianna, Lilla, Dániel, Daniló, Dános, Darrell, Eliána, Eponin, Filip, Juliska és Zámor napja.

Február 16-án született:

John McEnroe teniszező, Valentino Rossi motorversenyző és Elizabeth Olsen színésznő

Időjárás:

Csütörtökön sokfelé lesz sűrű köd, a dunántúli tájakon ráadásul a gyenge légmozgásnak köszönhetően tartósan. Borongós, szürke idő mellett csak helyenként szakadozik fel a felhőzet. Hajnalban fagy, de délutánra sem várható sokkal melegebb. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Tudnod kell, hogy jogod és lehetőséged lesz módosítani, ezért nem is kell túlgondolkodnod ezt a döntésedet”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top