Aktuális

Kamera előtt rabolt a tatabányai nő – videó

Egy dohányboltból vitt el pénzt a tatabányai rablónő, felvétel készült az akciójáról.

Az ismeretlen nő péntek délután fél hat körül ment be az egyik tatabányai dohányboltba, ahol megfenyegette az alkalmazottat és a bevételt követelte. Miután a rablónő megszerezte a pénzt, távozott.

Az elkövető 35-40 év körüli nő, körülbelül 170 centiméter magas, molett testalkatú, barna hosszú hajú. Az elkövetéskor szemüveget, kötött fekete sapkát, kékesszürke színű pulóvert, sötét színű melegítőnadrágot és fehér tornacipőt viselt. A bűncselekmény idején drapp színű hátizsák volt nála.

Kamera előtt rabolt a tatabányai nő - videó

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top