Aktuális

16 éves lány rabolt ki egy boltot a Józsefvárosban – fotó

Egy 16 éves lányt keresnek a rendőrök, mert a gyanú szerint idősebb társával együtt kirabolt egy józsefvárosi élelmiszerüzletet még február elején. A fiatalkorú gyanúsítottról fotót is közölt a hatóság.

Elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség a 16 éves Hankó Szilviát, aki egy idősebb társával együtt kirabolt egy józsefvárosi élelmiszerboltot, 30 éves társát már sikerült elfognia a rendőrségnek. Információk szerint a két elkövető február 5-én megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel egy józsefvárosi élelmiszerüzlet alkalmazottait, akik a kérésnek nem tettek eleget. Ekkor mindketten különböző termékeket (alkoholtartalmú és üdítőitalokat, chipseket) vettek magukhoz és elhagyták az üzletet.

Fotó: police.hu
Hankó Szilvia – Fotó: police.hu

Hankó Szilvia 16 éves, 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Hosszú, sötétbarna haja és sötétbarna szeme van.

A rendőrök kérik, hogy aki a fiatalkorú körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 107-et, vagy a 112-t.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top