Aktuális

Ez történik ma, Chris Rea szülinapján

Budapesten szombat reggel 06:20-kor kel fel a Nap, és 17:29-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 4.

Ezen a napon:

1849-ben I. Ferenc József  Olmützben új birodalmi alkotmányt ad ki, ez megszünteti Magyarország önálló államiságát. 1945-ben brit-amerikai légitámadás a soproni vasútállomások ellen. Szombathelyt is a szövetséges légierő nagy erejű csapása éri. Sokan meghaltak. 1951-ben Chris Rea szülinapja. 1977-ben egy 7,2 erősségű földrengés hatalmas pusztítást visz végbe Bukarestben. Több mint 1500 halott. 

Ez történik ma, Chris Rea szülinapján

A nap mottója:

A gyermetegség nem más, mint komolyan viszonyulni a semmiségekhez, meg azokhoz az őszinte érzésekhez, amelyeket a semmiségek ébresztenek. A gyermetegség feltétlenül öntudatlan érzés. Ha a felnőtt egy adott pillanatban felfogja saját gyerekességét, és folytatja a játékot – egy pillanat alatt máris kényeskedő, kellemetlen lénnyé változik. De az öntudatlan gyermetegség elbűvölő.

Ljudmila Ulickaja

Névnap:

Március negyedike Kázmér, Adorján, Adria, Adrián, Adrianna, Adriel, Adrienn, Arián, Bajnok, Lúciusz, Zorán napja.

Március negyedikén született:

Medveczky Ilona revütáncos, Chris Rea zenész, Jan Garbarek jazz-zenész, Patsy Kensit énekesnő, Hosnyánszky Norbert vízilabdázó

Időjárás:

Szombaton változóan felhős, ám esőtől mentes idő vár ránk. A délies szél északnyugaton akár viharossá is fokozódhat. A szeles időben délután helyenként újra húsz fok közelébe emelkedhet a hőmérséklet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szombati horoszkóp: “Őrizd azt a boldogságot, amit végre elértél. Sokat dolgoztál érte”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top