Aktuális

Fegyházba kerül a szolnoki Hannibal Lecter

Enyhítette büntetését a másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék annak a szolnoki férfinak, aki 2015 augusztusában brutálisan összeverte egy dohánybolt eladónőjét, majd a segítségére siető ismerősének leharapta a fülét. A dühöngő férfi első fokon hat évet kapott, amit négy év hat hónapra enyhítettek.

Első fokon hat év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a 25 éves férfit, aki többszörös visszaesőként, maradandó fogyatékossággal járó sérülést okozott, ezt enyhítette most 4 év 6 hónapra a másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék. A vád szerint a férfi 2015 augusztusában Szolnokon, egy szóváltás után ököllel arcon ütötte, fejbe rúgta, majd a trafik előtt meg is rugdosta annak eladónőjét – írja a szoljon.hu.

 

A bántalmazott nő megemlítette a verést egy ismerősének, aki számon kérte a 25 éves dühöngő férfit. Válaszul egy maflást kapott az arcába, amitől nekiesett egy kirakat üvegének, majd támadója foggal esett neki, és leharapta bal fülének felső részét. Az erősen vérző férfi a dohányboltba menekült, ahová támadója követte, majd ott tovább bántalmazta.

A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket, míg ismerőse maradandó fogyatékosságot szenvedett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top