Aktuális

Így lesznek nyitva a boltok 2017. március 15-én

A vásárlás szerelmeseinek jó hír, hogy 2017 márciusában csakis egyetlen napon, 15-én zárnak be az üzletek. Vásároljunk be tehát az előző napon, de túlzásba azért ne essünk, mert március 16-án már minden a megszokott rendben folytatódik.

 2017-ben két olyan ünnepünk lesz, amely a hét kellős közepére, szerdai napra esik, így biztosan nem lesz belőlük hosszú hétvége. Az egyik a március 15-i nemzeti ünnep, a másik pedig november 1., mindenszentek napja. Ez persze a másik oldalról, vagyis munkavállalóként, nem túl derűs fejlemény, hiszen így nincs lehetőség 2017-ben a március 15-hez kapcsolódóan hosszúhétvégézni az előző évekkel ellentétben.

Az IKEA nyitva tart március 15-én?

2017. március 15-én, a korábbi évek gyakorlata szerint alakulnak a nyitvatartások: az élelmiszerüzletek és egyéb boltok nem nyitnak ki ezen az egy napon. De a hét többi napján, március 15-e előtt és után is nyitva lesznek.
Az egyik legkedveltebb áruház, az IKEA nyitvatartását 2017-ben az alábbiak szerint alakítja: 2017-ben hétfőtől vasárnapig: 09.00–21.00 óra között, de március 15-én ők is zárva lesznek. 

Míg a legnagyobb budai bevásárlóközpont, a Mammut, kinyitja kapuit március 15-én, hiszen az éttermek és a bowlingpálya üzemelnek ezen a napon is, az üzletek viszont egytől egyig mind zárva lesznek 2017. március 15-én.

A legkisebb vérveszteséggel úgy tudjuk megoldani, ha egy éjjel-nappal nyitva tartó Tesco áruházban vásárolunk be március 15-e előtti éjjel, vagy az ünnepnapot követő hajnalban. 

Így lesznek nyitva a boltok 2017. március 15-én

A szórakozóhelyek nyitva tartanak március 15-én is!

Jó hír viszont, hogy az üzletekkel ellentétben a mozik, szórakozóhelyek, múzeumok, kávézók és éttermek többsége a pénteki menetrend szerint lesz nyitva 2017. március 15-én is. Sőt, aki a hivatalos ünnepségek helyett, előtt vagy után sportolni szeretne, annak sem kell kihagynia egy napot sem, hiszen a fitnesztermek nagy többsége a megszokott nyitvatartással várja a sportos ünneplőket.
Figyeljük viszont a gyógyszertárak nyitvatartását, hiszen március 15-én csak az ügyeletes gyógyszertárak lesznek nyitva. Keressük környezetünkben a legközelebbi ügyeletes patikát!

Biztosan nyitva lesznek március 15-én:

  • a benzinkutak,
  • a reptéri üzletek,
  • a vasúti- és buszpályaudvaron lévő üzletek,
  • a virágosok,
  • az újságárusok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top