Aktuális

Londoni terrortámadás: Elvállalta az Iszlám Állam – durva videó

Ma kora délután az Iszlám Állam szócsövének számító Aamák hírügynökség bejelentette, hogy a terrorszervezet követte el a tegnapi terrortámadást Londonban.

Magára vállalta a tegnap délutáni londoni terrortámadás elkövetését az Iszlám Állam, ezt a terroristaszervezet hírügynöksége, az Aamák jelentette. Közben nyilvánosságra került egy videó is, amin a londoni Westminster hídon gyalogosok közé hajtó autó látható.

Tegnap délután történt több halálos áldozattal járó terrortámadás Londonban, a parlament épületénél és a Westminster-hídon. A hídon gyalogosok közé hajtó autós több embert megsebesített, hivatalos források szerint már 5-re nőtt a halálos áldozatok száma. A gázolás után megpróbált megkéselni egy rendőrt a parlament épületénél, itt lőtték le.

A merénylet elkövetője Nagy-Britanniában született, aki ellen néhány éve a brit elhárítás (MI5) vizsgálatot folytatott szélsőséges nézetei miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top