Aktuális

Késsel akart kirabolni egy nénit Kőbányán, végül magát szúrta hasba

Hihetlen történet a késelő Jánosról és egy kőbányai nyugdíjasról, aki túljárt a rabló eszén.

S. János 40 éves budapesti lakos 2017. március 30-án 13 óra körül Budapesten, a X. kerület Kápolna utcában késsel a kezében odalépett a sértetthez, és azt követelte tőle, hogy adja át a pénzét – írja a police.hu. Az idős nő elképesztően ügyesen viselkedett, mert sikerült rávennie Jánost arra, hogy a nagyobb haszon reményében felkísérje a lakásához. A csavar most jön, mert a nő nem a saját, hanem a szomszédja ajtajához vezette a férfit.

Késsel akart kirabolni egy nénét Kőbányán, végül magát szúrta hasba

Miután kopogtattak, a nő szomszédja nyitott ajtót a kutyájával, akitől az elkövető megijedt, és elmenekült a helyszínről. A történtekről a sértett tett bejelentést a segélyhívón keresztül. Aztán később, amikor a nyomozók éppen a szemlét folytatták a rablás helyszínén, váratlanul feltűnt János, és közölte a nyomozókkal, hogy ő követte el a bűncselekményt, ezért a rendőrök előállították.

Mivel az egyenruhások észlelték, hogy sérülés van a férfi hasán, ezért értesítették az Országos Mentőszolgálatot. A vágás körülményeiről S. János úgy nyilatkozott, hogy azt menekülés közben okozta véletlenül saját magának a rablásnál használt késsel A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top